Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Aloha Project » JAPAN MEDITATIE

JAPAN MEDITATIE

Stel je voor dat een deel van je ziel buiten je is en eruit ziet als een zon. Zoek de zon van je ziel. Roep je zon, tot die zich boven je hoofd bevindt. De zon van je ziel bevindt zich nu boven je hoofd en is als een douche van zuivere, zachte lichtenergie die alle onzuiverheden wegwast en je volkomen helder, stralend en fris maakt.

Dit licht dringt binnen in je kruin en de pure, zachte lichtenergie zuivert iedere cel en ieder atoom van je energiesysteem en van je lichaam. Laat deze zuiverende energie alle plekken in je lichaam en energieveld die onzuivere energie bevatten, extra vullen en instralen. Je hogere leiding weet precies waar de energie heen moet, waar het nodig is en zorgt daarvoor. Laat het licht van je zon het centrum van je hoofd vullen. Het stroomt door je hoofd. En elke holte, elke cel en ieder atoom van je hoofd wordt nu gezuiverd door de zuivere zachte witte lichtenergie.

Deze energie stroomt naar je keel en je keel wordt gezuiverd door die zachte lichtenergie.

Het stroomt om je heen en in je schouders, armen en je handen.

Het stroomt in je buik, in het energiecentrum dat het scheppend vermogen beheerst. Laat de energie dit centrum zuiveren of genezen, tot het schoon en heel en sterk is. Alle onvolmaaktheden lossen op in het pure zuiverende licht en transformeren de energie in je buik ter hoogte van je navel. Roep meer scheppende energie aan uit het universum en voel hoe de ruimte om je heen begint op te gloeien. Met een kriebel voel je hoe de energie in je chakra begint rond te spiralen, en het oplaadt met vitaliteit en scheppingskracht. Ervaar hoe je energie centrum draait totdat het een heel eind uitgebreid is.

Het zuivert je romp, je borstkas, je bekken, je stuitje en gaat door het koord door je bovenbenen naar je onderbenen.

 De zuivere, zachte lichtenergie stroomt via je voeten de aarde in en neemt alle onzuiverheden mee om gereinigd te worden.

- Ontspan, laat los, voel de stroom en begin te bruisen en te stralen terwijl de energieën vrij en moeiteloos door en om je lichaam stromen. Je bent nu in een zuil van licht.

 Nu ben je in het centrum van je hoofd verbonden met je ziel en je bent helemaal in je eigen kracht.

 Het volgende deel kun je hardop of zachtjes voor jezelf lezen.

 Je beseft nu dat je beslist een goddelijke schepping bent, aangesloten op volmaakte overvloed. Je herinnert je helemaal en totaal dat overvloed je geboorterecht is en je natuurlijke staat.

 En terwijl je je goddelijke kracht herinnert en je overvloedige geboorterecht, weet je dat je je aandacht en je energie alleen maar hoeft te richten op wat je wil ervaren en je weet dat deze kracht om te kiezen wat je wil scheppen, jou steunt om alles te ervaren wat je wil.

 In de zuiverheid van jouw wezen zoals je echt bent, kies je van nature voor ervaringen van overvloed en geluk. Je bent geschapen om complete en totale overvloed te ervaren.

 En terwijl je je voorbereidt om te genieten van deze dag, sluit je je in gedachten aan bij allen die samen met jou een nieuwe wereld vol overvloed scheppen.

 Je gaat nu je intenties voor deze dag vaststellen. Intenties die overeenstemmen met je ware wezen en de goddelijke werkelijkheid. Denk na over wat je vandaag zou willen ervaren. En wat je in de wereld wil zien. Stel je alle overvloed en geluk voor waar je op deze verrukkelijke dag van zult genieten.

 Doe vandaag mee met mij om een visie vast te houden van diepe heling voor Japan en alle mensen die door de aardbeving en tsunami zijn beïnvloed. We zien snelle en wonderbaarlijke reddingen. We roepen engelen en liefdevolle goddelijke machten aan om de reddingswerkers zoveel mogelijk mensen te laten vinden en helpen. We zenden liefde en goddelijk Licht naar alle reddingswerkers zodat ze sterk, vol energie, en moed zijn en gesteund worden in het uitvoeren van hun taak. We zenden ook goddelijke Liefde en Licht naar de zielen die ervoor kozen om de oversteek te maken. Niet dat ze het nodig hebben, want zij zijn nu in het Licht. Maar wij hebben het nodig om dat te beseffen.

 We zien hoe landen zich samen inspannen om hulpmiddelen, onderdak, voedsel, water en alles wat nodig is, te verschaffen. We kiezen voor een visie van een planeet waar alle mensen het goddelijke in elkaar herkennen en elkaar verheffen, steunen en voeden in tijden van stress, tragiek en trauma. Het zijn onze onbewuste gezamenlijke verkeerde scheppingen. Laten wij, die ons bewust zijn van onze scheppende macht, onze verantwoordelijkheid accepteren en het collectieve bewustzijn vervullen met scheppingen vol licht en liefde en vreugde.

 We zien hoe vrienden, gezinnen en geliefden elkaar vol blijdschap terugvinden. We zien een snel herstel van communicatie technologie. We houden een visie van overvloedige hulpmiddelen die geleverd worden aan Japan en een krachtig netwerk dat voedsel, water en onderdak biedt aan allen die in nood zijn.

 We zien hoe de kernreactoren van Japan rustig en onaangetast staan. Ze zijn geen bedreiging. Iedereen is veilig.

 We houden een krachtige visie van heling in Japan. We zien hoe de mensen in Japan snel herstellen van deze aardbeving en tsunami. We zien dat de Japanse economie sterk en veerkrachtig reageert. De mensen gebruiken deze tragedie als een kans om de energie van overvloed nog dieper in het collectieve bewustzijn te verankeren.

 We zien hoe mensen vol blijdschap in de straten lopen, volledig genezen van de angst en energie van het trauma dat ze hebben ervaren. We zien dat de mensen in Japan weer veilig leven, vrij van pijn en lijden.

We zien de aarde als sterk en stabiel. De energie van de aarde is in rust, volledig werkzaam als een bron van voeding, levensonderhoud, en steun voor alle aardbewoners.

 We zien deze gebeurtenis als een kans om samen te werken als goddelijke broers en zusters, elkaar liefhebbend en samen het bewustzijn van de overvloed in onze wereld verhogend. We scheppen samen een wereld waar liefde heerst en alle mensen worden gevoed en gerespecteerd en bekrachtigd. We zijn allen vrij om ons authentieke zelf ten volle uit te drukken.

 Je gaat je nu voorbereiden om deze meditatie af te sluiten, terwijl je geniet van de visie van een vredige overvloedige wereld. Je hebt je intenties voor de dag vastgesteld. Je weet dat je dag met overvloedige kansen gevuld zal zijn. Je hoeft alleen maar gereed te zijn om geleide geïnspireerde actie te ondernemen, die afgestemd is op je verlangens en intenties.

 Je haalt diep adem en je dankt voor alles. Je bent zo gezegend en je weet dat je je overvloedige zegeningen zult gebruiken om de zegeningen van anderen te vergroten.

 Haal nu diep adem en wordt je volledig bewust van je lichaam. Richt je aandacht op je lichaam, span en ontspan je tenen, je voeten, je kuiten, je knieën, je dijen, je bilspieren, je rug, je buik, je borst, je schouders, je vingers, je handen, je armen, je nek, je gezicht en de top van je hoofd.

Je bent volledig aanwezig in je lichaam en in je leven. Je glimlacht, rekt je uit en begroet dit moment met vreugdevolle verwachting van alle overvloedige wonderen waar je vandaag van zult genieten.