Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Cursussen

Cursussen

 

Wij bieden een heel uitgebreid gamma van cursussen aan.

Na het volgen van een cursus krijgt u steeds een certificaat.

U bent verplicht om de afstammingslijn te vermelden indien u Reiki,Chios of andere healing-methoden toepast.

Indien u een eigen praktijk heeft en u volgde de cursussen of inwijdingen,dan wordt u - indien u dit wenst - op de lijst gezet van therapeuten

 

EEN OVERZICHT VAN ALLE CURSUSSEN KAN U BEST BEKIJKEN OP DE SITE VAN HET SPIRITUEEL VORMINGSCENTRUM

 

 

BELANGRIJKE INFO

Ik heb de website  “Zazaruelle Enlightment Academy “©™®aangepast om het voor iedereen  zo overzichtelijk mogelijk te houden.

De rubriek cursussen is nu onderverdeeld:

Alle engelencursussen of onderwerpen gerelateerd aan de engelen staan onder de rubriek : Engelen

Alle inwijdingen staan onder de rubriek:Inwijdingen. Je zal ook merken dat er voortaan afstandsinwijdingen en afstand-healings kunnen aangevraagd worden.

Alle cursussen gerelateerd aan het onderwerp Healing en energetische behandelingen hebben nu  ook een aparte rubriek gekregen.

U kan voortaan ook “ingestraalde prentjes”aanvragen,meer info kan je onder de rubriek healing vinden.

Andere cursussen die u kan volgen staan onder de rubriek Diverse Cursussen

Voor persoonlijke consulten:healings,contact met engelen/gidsen enz.kan je nog steeds een afspraak maken.Rubriek: Consult

Een groot deel  van de  cursussen die door de Zazaruelle Enlightment Academy worden gegeven zijn Copyright, Trade Mark en Registred beschermd. Net zoals de naam van de academy . Dit zijn cursussen die ik zelf schreef en ik heb deze laten registreren bij een octrooi bureau. Wie een volledige cursus volgde en toestemming kreeg om de cursussen zelf te geven of de inwijdingen door te geven, kreeg hier steeds het geschikte certificaat van. De persoon in kwestie is ook steeds gebonden om de afstammingslijn te vermelden.

Dit kan volgens je eigen keuze: Zazaruelle Enlightment Academy, of mijn “persoonlijke naam” of de werknaam die ik gebruik voor Afrika en Europa “ Abiona Kimama” (Net zoals bij Reiki of andere healingtechnieken). Samen overlopen we steeds welke vermelding  je wenst te gebruiken.

De nieuwe healingtechniek  MAALAKA HEALING ©™®die ik doorkreeg van mijn engelen  Zazaruelle en Ariël, en waarvan ik binnenkort de handleiding en de inwijdingssymbolen klaar zal hebben  zal vanaf augustus 2011 kunnen  gevolgd worden.

Deze healingtechniek kan nergens anders gevolgd worden. Indien iemand deze healingtechniek mag doorgeven (na de cursus gevolgd te hebben en de symbolen ontvangen te hebben zal deze persoon automatisch op de lijst van MAALAKA healers gezet worden.

Onder de rubriek Healing vindt u meer info over deze nieuwe healingtechniek en de vereiste kennis.

Vanaf 15 april 2011 zal er een voorschot moeten betaald worden bij inschrijving voor een cursus. En wordt het resterend bedrag gestort ten laatste 4 dagen voor de aanvang van de cursus. Tenzij u zich op het nippertje inschrijft!

 U kan een volledig overzicht van de cursussen en de omschrijving hiervan in een pdf file bekomen via email

Waarom (nog meer) cursussen volgen?

 Soms vragen klanten, cursisten, Reiki Masters of andere therapeuten en paragnosten aan mij:

 Waarom zich nog verder verdiepen, of nieuwe cursussen,healingtechnieken enz aanleren?

Dan kan ik alleen maar antwoorden:

 Therapeutisch bezig zijn is veel meer dan instralen, een medicijn verstrekken en masseren alleen. Therapeutisch bezig zijn is anderen bewust maken van hun goede en slechte eigenschappen.

De persoon die bij jou komt de weg wijzen en wanneer hij of zij  het niet alleen kan  hen helpen bij hun tocht naar een nieuwe wereld. Dan zult u deze wereld moeten openen en de persoon moeten laten voelen. Net zo vaak tot deze persoon verder kan en u niet meer nodig heeft.

 Een manager, een geestelijk leider of een therapeut, ze zullen hun volgelingen bewust moeten maken. Doen ze dit niet dan zijn ze zelf een volgeling of een hulpbehoevende zoekende ziel.

 Doen ze dit echter wél dan maken ze geen huppeltjes maar grote sprongen in hun evolutie. Hun eigen bewustzijn wordt gespiegeld, hun ziel stijgt in bewustzijn door ál die begrepen ervaringen. En zij zullen zeker de erkenning die nodig is geven aan hun eigen ziel en hun eigen lichaam.

 De invulling van behoeftes en verlangens die uw lichaam heeft is noodzakelijk om gezond te blijven en gelukkig te zijn. De invulling van behoeftes en verlangens die uw ziel heeft is noodzakelijk om het geestelijk pad goed te bewandelen.

 Toeval bestaat niet en voor álles staat een tijd maar u kunt wel heel veel sturing geven aan uw leven en u kunt er wel voor zorgen dat wanneer de tijd is aangebroken om te veranderen u dit ook op de juiste tijd doet.

 De kunst van het leven en de kunst van het genieten is misschien niet aan iedere ziel eigen.

 Maar u kunt het wel leren. En waarom zou u zichzelf beperken?

 U bepaalt namelijk zelf, wanneer u ziek bent, of u naar een arts of therapeut gaat. U bepaalt namelijk zelf of u de straat oversteekt of niet, of een cursus volgt of niet.

 Bewustzijn en zelfstandig handelen zijn dus belangrijk. Dit komt u tegen als patiënt maar dit komt u ook tegen als therapeut. En waarschijnlijk ook als leraar en als volgeling.

 Dus uiteindelijk doet u alles zelf en dan gaat dus ook de uitspraak op dat “dát wat u uitstraalt terugkeert tot de bron”. Voor de ene mens een moeilijkheid en voor de andere mens zo begrijpelijk dat het een wezenlijk onderdeel van hun leven vormt.

 En zo is het ook op het geestelijke vlak. De onbekende gebieden betreden, maakt u rijper en zelfbewuster. En ook hier vertelt u honderduit tegen vrienden en geliefden.

 U straalt iets positiefs uit. U straalt kennis uit die anderen ook willen weten en u bent als ziel en mens in beweging. En daar zit heel veel schepping in