Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Inwijdingen » Chrystal Master

Chrystal Master

Niet iedereen is geïnteresseerd in de wereld van kristallen, maar degenen die zich van nature aangetrokken voelen, komen er vaak achter dat zij zich met kristallen beter kunnen ontplooien. Het onderzoeken van kristallen is een proces dat de aandacht naar binnen verlegt. Men kan bv. de veranderingen bestuderen die bij emoties of gedachteprocessen optreden wanneer iemand een bepaald kristal aanraakt of draagt. Of men probeert erachter te komen of kristallen bepaalde fysieke gewaarwordingen veroorzaken. Dit soort onderzoek leidt ongetwijfeld tot een grotere bewustwording.

Verandering van het bewustzijn
Het is onduidelijk dat kristallen het bewustzijn veranderen. Door hun esthetische eigenschappen kunnen ze de aandacht wegnemen van dagelijkse beslommeringen, als een sjiek, modieus speeltje. Als sieraad kunnen ze zorgen voor veranderingen in stemming of emoties, of de nadruk leggen op een bepaalde status of rijkdom. Ook kunnen mensen die onzeker zijn vertrouwen ontlenen aan het dragen van kristallen.

Draagbare energie
Vanwege hun speciale eigenschappen zijn kristallen prima hulpmiddelen om de spirituele wereld van het bewustzijn mee te verkennen. Ze zijn ten eerste al mooi van zichzelf. Belangrijker is dat ze de manier waarop wij de wereld bezien kunnen veranderen door een rechtstreekse wijziging in de subtiele energiepatronen in het menselijk lichaam. Onze voorvaderen wisten dit ook: van kristallen maakte men sieraden, amuletten of talismannen, die men droeg of bij zich had omdat energie├źn van bepaalde stenen goed zouden zijn voor de drager. Misschien wel voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid zijn kristallen beschikbaar voor grote delen van de bevolking.

Indien je CHRYSTAL MASTER wenst te worden dan heb je een basiskennis nodig van de EDELSTENEN

Na je opleiding als CHRYSTAL MASTER kan je opteren om het bijkomend pakket : ETHERISCH CHRYSTAL MASTER te volgen en ook hierin je weg te vinden.

Met deze ervaringen kan je je nog verder ontwikkelen en is de cursus LEMURIAN SEED CHRYSTAL MASTER de ideale vervolmaking

Heb je nog geen cursus gevolgd over hoe je kan werken met edelstenen dan maken we een totaalpakket en wordt het cursusbedrag aangepast.