Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Inwijdingen » Priesterschap van Melchizedek

Priesterschap van Melchizedek

Deze Initiatie verbind je met de Orde van Melchizedek.

Geinitieerden zijn mensen met een onbegrensde toewijding om spirituele groei in de mensen te wakker te maken. Sommigen zullen dat vanuit een praktijk doen, of een werkplek in het alternatieve of reguliere circuit. Anderen delen deze toewijding en bewaren deze energetische frequentie in hun energetische systeem zonder dit binnen een dienstbaar beroep tot uiting te brengen en toch geinitierden zijn.

Je mag niet lichtvaardig met deze inwijding ompringen. Ze is blijvend en de energie is in veel gevallen al vanuit andere incarnaties in het huidige leven geplaatst.

Melchizedeks zijn in de Hogere Sferen aanwezig om steun en begeleiding te bieden. Door de hulp in te roepen van de Witte Broederschap kunnen we versneld het persoonlijke Spirituele Pad afleggen en de lessen leren. Zo zijn we steeds beter in staat om de mensheid beter van dienst te zijn.

Wanneer we ons leven accepteren en omhelzen, worden we helers, genezers, lichtwerkers in de ware zin van het woord. Nooit gescheiden van God. Welk Pad we ook lopen en hoe ons Pad er ook uitziet : We zijn hier om te helpen. Dit brengt het christusbewustzijn in de wereld.