Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Inwijdingen » White Time Universal

White Time Universal

 

Universal White Time Healing (UWTH) is gecreëerd door hoogontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren hebben gestuurd en gevolgd.

De White Time-energie komt uit de White Time Bron. De White Time Bron bevindt zich ergens in het grote universum. Spirituele wezens, buitenaardsen, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron.

White Time is wit licht, dat alle lichtkleuren omvat. Daarnaast omvat White Time het verleden, heden en toekomst in één tijdunit.

 Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het 3e oog.

Universal White Time Healing kan gebruikt worden om voedsel, drank, vloeistoffen, materie, gebeurtenissen, persoonlijke situaties en ziektes, in het heden, het verleden en in de toekomst te behandelen. Het is eenvoudiger vloeistoffen te behandelen zoals water, bloed en benzine dan vastere stoffen zoals botten, steen of metaal. Er is echter geen grens aan waar de "behandeling" voor gebruikt kan worden.
De behandeling raakt die gebieden aan waar het noodzakelijk is. Het zoekt naar de dingen die niet goed zijn of falen, zowel op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. De Kracht zelf is intelligent en kan zich veranderen en aanpassen gedurende een behandeling.

Universal White Time Healing kan aan iedereen geleerd worden. Leeftijd doet er niet toe, hoewel een leerling minstens 18 jaar oud moet zijn en volledig spiritueel ontwikkeld om de verantwoordelijkheden van de behandelaar op zich te kunnen nemen. Het maakt niet uit welk geloof je hebt. Wezenlijk belangrijk is de betrokkenheid vanuit jou hart, dan ben je welkom!