Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit

Ama Deus

 Geheiligd healing systeem van de Indiaanse Guaranis stam, diep in de jungle van centraal Brazilië.

Het Ama Deus Energetisch Shamanistisch Healing Systeem is de afgelopen 6000 jaar gebruikt door de Guarani Indinanen stam, in de Amazone Jungle in Centraal Brazilie.
Guarani Indianen (spreek uit als: "Gau ra nee"), zijn in de film "The Mission" belicht en is 1 van de oudste culturen die nog bestaat in de wereld.

Het healing systeem is als eerste door Dr. Alberto Aguas, een derde generatie Braziliaanse Healer, naar het Westen gebracht. Doordat de Guarani Indianen geen geschreven taal hebben en Portugees de hoofdtaal is in Brazilie, heeft Alberto besloten om het healing systeem te benoemen als: "Ama Deus" 
Dit betekent in het Portugees "Ik hou van God"

Gods liefde met een serie zeer oude symbolen, zonder namen of kleuren, vormen de kracht van het healing systeem. De symbolen zijn multi-dimensionaal en zijn daarom zowel specifiek in hun gebruik, als ook breed in hun bereik. De Ama Deus symbolen zijn voor specifieke zaken van toepassing. Dit in tegenstelling tot de symbolen die gebruikt worden binnen de Reiki stromingen.

Bij Reiki energie en bij het gebruik van de symbool wordt alles passend in Gods plan gebalanceerd en gaat daar waar het nodig is. 
Het visualiseren van de symbolen in het Derde OOg vormt het grootste werk terrein van de Ama Deus, echter de "hands-on technieken" zijn ook toepasbaar.
Het systeem is gebaseerd op het doorgeven van energie die op een zeer effectieve wijze gechanneld wordt, tussen de mens en de Goddelijkheid, een open kanaal voor Gods liefde. 
Net zoals Reiki en andere healingsystemen kan Ama Deus ook over afstanden gestuurd worden. Ama Deus kan gebruikt worden in harmonie met andere Healing systemen. De beoefenaar is een kanaal voor Gods Liefde en wanneer hij of zij zich afstemt op Ama Deus zendt hij/zij deze specifieke energie uit. 

Het afstemmen op Ama Deus gebeurt door intentie vanuit het hart, de inwijding in het Ama Deus Shamanic Healing Systeem en de symbolen. Ama Deus kan in diverse situaties worden gebruikt, enkele voorbeelden zijn:
Healing voor jezelf en anderen 
Healing bij noodtoestanden, onvoorziene gebeurtenissen 
Healing van alle dieren, bomen en planten 
Healing van Moeder Aarde 
Bij het overgaan, de zielen begeleiden op hun Reis naar Huis
Purificatie van water, voedsel en medicijnen 
Fysieke healing en emotionele healing van het hart 
Om licht te zenden naar baby's, om zodoende een makkelijke overgang te creëren naar hun fysieke lichaam
Gronding in het fysiek lichaam 
Het ontvangen van spirituele informatie tijdens het slapen