Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit

Inca Mystiek

 

De voorspellingen van de Ancients spreken over mensen die verschijnen op de planeet die vrij zijn van angst, mensen die leven vanuit hun transcendente staat van zijn. Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens.

 De Inca Sjamanen van de Q'eros zien dit als een ontwikkeling van "Homo Sapiens" naar " Homo Luminous".  De codes worden geleverd in de vorm van energie-transmissies en zijn in feite een voorbereiding op het jaar 2012 en de periode daarna.

 De negende Rite, de Rite van de Schepper kon voorheen niet van mens tot mens worden overgebracht. In de zomer van 2006 op de Heilige Bergen van de Andes was dit voor het eerst mogelijk. 

De negen riten zijn gemeenschappelijk voor alle shamaanse tradities, alhoewel zij in verschillende vormen en stijlen in verschillende culturen worden uitgedrukt.

 Zij komen voort uit de grote initiatie van de Hindus Valley, welke door de eerste medicijnmannen en vrouwen naar Amerika werd gebracht. Zij staken ongeveer 30.000 jaar geleden de Beringstraat van SiberiĆ« over tijdens de ijsperiode. Deze moedige reizigers waren de Laika, ook wel Earthkeepers genoemd (de Hoeders van de Aarde).

 De Laika zijn altijd gewone mannen en vrouwen geweest die een buitengewoon leven leefden. Zij werden niet geboren met speciale vaardigheden. Zij zijn via gebed, studie, meditatie tot grote inzichten gekomen en hebben op deze manier al hun kennis verworven. Sommigen van hen groeiden uit tot grote leiders en genezers, terwijl andere Laika in alle stilte hun kinderen opvoedden en graan verbouwden. De Laika waren van mening dat de mensen naar Munay-Ki op zoek zouden gaan, als ze er klaar voor zouden zijn, dus zodra zij geroepen zouden worden als het ware. Steeds meer mensen over de hele wereld ontvangen nu een oproep van Spirit, een oproep voor Munay Ki, om zo een verandering te bewerkstelligen in hun eigen leven en daardoor ook een verandering in de wereld.