Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Sjamanistische Healings/cursussen » MUNAY KI » Munay Ki ontvangen

Munay Ki ontvangen

Munay-ki ontvangen in vier dag-delen:

De 1e keer ontvang je twee basisrites. Dit zijn de rites van de Genezer en Banden van Kracht, gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je deze rites ontvangt zal je persoonlijke heling op gang worden gebracht en je zult voortaan beschermd worden tegen negatieve energieën.

De 2e keer ontvang je de basisrites van de Harmonie en van de Ziener. Door deze rites te ontvangen zal je energieveld weer helder gaan stralen en zul je de rollen die je jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

De 3e keer ontvang je de Bewaker van de Dag, Bewaker van de Wijsheid en Bewaker van de Aarde rite, die heling en schoonheid, wijsheid en vreugde brengen. Het brengt heling van het vrouwelijk, het mannelijke, de relatie met de aarde, het universum en de relatie met de voorouders. Deze rites maken het mogelijk dat je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.

De 4e keer ontvang je de rite van Bewaker van de Sterren en de rite van de Schepper. Na deze initiaties kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat op een andere manier zal verouderen, helen en overlijden. Tevens vindt verankering plaats met de Nieuwe Tijd. Je ontvangt tijdens de rite van de Schepper je eigen inwijdingssteen.