Spirituele Academie Sonia - Ontwikkeling van je spiritualiteit
Home » Spirituele Huiskamer

WELKOM  in de Spirituele Huiskamer

HELAAS 2013 VOLZET

vanaf 2014 - 1x per maand op vrijdagavond en 1x per maand op zondagnamiddag

Op regelmatige basis worden er in de Spirituele Huiskamer avonden of namiddagen georganiseerd

Waarom in de huiskamer?

Uit ervaringen zijn bijeenkomsten in zalen  minder spontaan, hebben we verplichtingen tegenover diegene die de zaal ter beschikking stelt:huur zaal of verplichte drankafname En spijtig genoeg moet er dan een kleine bijdrage gevraagd worden.

De bedoeling van deze avonden of namiddagen is nochtans heel eenvoudig: iedereen de gelegenheid geven om informatie over het spirituele en paranormale te bekomen. Uitleg over cursussen of workshops. Gezellig babbelen over een onderwerp waar je bij sommige mensen in uw omgeving of zelfs familieleden niet mee terecht kan.

Uiteraard kan u begrijpen dat het onmogelijk is om 30 mensen te ontvangen,daarom zijn de deelnemers steeds beperkt en is reserveren noodzakelijk!

We hebben een hele aangename groep en lachen soms heel veel af.   Dit moet kunnen tijdens deze bijeenkomsten. Zelfs even praten over iets dat je in de actualiteit ergert of de mening vragen aan een ander, waarom niet? Even afgedwaald van het spirituele, geen nood, we zetten de gedachten even weer snel op het spirituele onderwerp!

We zijn allen spiritueel (de ene met een andere gave dan de andere aanwezigen,meer of minder ontwikkeld, of gewoon nieuwsgierig DOCH altijd met BEIDE voeten op de grond)

Niet iedereen kan altijd aanwezig zijn,maar je zal zien – op regelmatige tijdstippen kom je weer iemand tegen waar je enkele weken voordien een goede band mee had.

Is het een theekransje??? Neen helemaal niet, en niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom.

Is er een leeftijdsgrens? Spiritualiteit kent geen leeftijd, maar voor de avonden of namiddagen of thema-avonden is het aan te raden min.16 jaar te zijn. Ben je jonger dan 16 dan schrijf je je best in de leeftijdsgroepen ( van 2 tot 6 of 7 tot 12 en 14 tot 16) En leeftijdsgrens???Neen al ben je 105 – je bent  steeds welkom in onze huiskamer.

Reserveren??

Ja want alhoewel er geen bijdrage wordt gevraagd hebben jullie toch recht op koffie,thee,warme chocomelk voor de liefhebbers,frisdrank,water,chips,koekjes,versnaperingen enz.

En moet de huiskamer toch een beetje “heringericht” worden. Met stoelen heen en weer sleuren als jullie er al zijn is niet zo handig!

Welke thema’s komen aan bod?

Het spirituele en paranormale thema is heel uitgebreid.

We hebben de “DOE-avonden” dit zijn avonden waar we werken met opdrachten en diverse kaarten,orakels enz.

Diverse thema’s: Engelen, Medicijnwandeling,Schelpenorakel,DNA codes herschikken, Boommagie enz.

We hebben “Thema-avonden” met diverse onderwerpen: Numerologie,Feng Shui Kleurologie,Zieleopdrachten Karma, Wat zijn entiteiten,geesten,engelen. Bestaat Zwarte Magie en wat is Zwarte Magie?Wat is reïncarnatie? diverse Healingmethodes,Tarot,Runen,Lenormand,Orakels en zo veel meer

We hebben onze “Intuitief Creatief” avonden: verven,encaustic art, knutselen, schilderen,tekenen,kleuren, collages maken  kortom je kiest zelf wat je wenst te doen. Je kan steeds switchen van creatief onderwerp. Het is op diverse muziek, dus niet alleen meditatiemuziek!

Als er een boodschap in je creatief werkje zit dan zal je dit ook meegedeeld worden.

Zeg niet: ik kan dit niet, het lukt altijd wel om iets uit je penseel,potlood of “hoed te toveren”

Alles is voorzien om je creativiteit tot uiting te brengen.

Wel hebben we met de huidige groep een overeenkomst gemaakt dat iedereen zijn bijdrage levert:sommige brengen verf mee,papier,knutselgerief, enz. Het blijft – behalve als jullie graag heen en weer sleuren – allemaal netjes opgeborgen in dozen.

Ondertussen is ook de ruimte om onze creativiteit tot uiting te brengen klaar, deze ruimte zal tevens dienst doen als tijdelijk cursuslokaal, voor kleinere groepen.

Op spirituele zoektocht? Niets houdt je nog tegen om in een gezellige sfeer kennis te maken met deze boeiende wereld. Er wordt gezorgd voor je GOED GEVOEL en  je SPIRITUELE ONTWIKKELING.

Engelenparty : je kan ook deelnemen aan de engelenparty’s (zie meer info op mijn site : http://zazaruelle-academy.jouwweb.be) voor deze party is reservatie noodzakelijk en wordt er een bijdrage gevraagd van 30 eur.

Gastsprekers- andere genodigden- buitenactiviteiten

Dit jaar zullen we weer Tony Looyenstein uitnodigen (gidsen en engelentekeningen) dag nog te bespreken. (vaste prijs)

En gaan we trachten andere gastsprekers uit te nodigen met bepaalde thema’s.(Reiki, voetreflexologie,sjamanisme enz.)Uiteraard zal er dan naar gelang de gastspreker een bijdrage moeten betaald worden. Dit bedrag kan pas meegedeeld worden, bij aankondiging van de activiteit en  is ook integraal bestemd voor de gastspreker. (Drank en versnaperingen zijn nog steeds gratis)

Omdat we bepaalde thema’s hebben die we ook als buitenactiviteit kunnen organiseren, zullen we dit jaar in groep een uitstap ondernemen: o.a. boommagie, grondingsoefeneingen, krachtplaatsen,meditaties bij boeddhisten, zweethut ceremonies, diverse workshops of bijeenkomsten bij andere spiritueel gezinden enz.

Bij meer dan 20 deelnemers verhuizen we voor de thema-avonden weer naar een zaal of ander alternatief.

 

Wat doe ik nooit:

ik zal nooit de avond starten met een meditatie of in kring zitten en even handje vasthouden voor we beginnen, of wat dan ook!

Waarom? Omdat ik besef dat sommige mensen dit niet leuk vinden en zich dan ongemakkelijk voelen. Omdat mediteren iets persoonlijks is en je bewust in groep mediteert als je dit graag doet, maar niet zomaar op het onverwacht plots met mensen samen zit en “even probeert te mediteren”

Voor we starten maak ik de huiskamer energetisch zuiver en altijd zullen mijn engelen aanwezig zijn.Men kan wel enkele vragen stellen op persoonlijk vlak,we kunnen even apart praten,maar ( behalve als het een thema is van die avond ) zal spijtig genoeg die avond nooit een persoonlijke kaartlegging of diepere analyse kunnen gevraagd worden. Kaartleggingen, healings, analyses enz. gebeuren ook enkel in mijn praktijkruimte.

Wenst u op regelmatige basis aanwezig te zijn dan volstaat het de kalender na te kijken, of even je email te checken  en een mailtje met bevestiging van aanwezigheid te sturen naar

paragnoste@gmail.com

Kan u niet komen verwittig me dan, omdat sommige mensen op een wachtlijst geraken als de huiskamer te vol is!!

Uiteraard zijn er geen verplichtingen van aanwezigheid.

We proberen op alle bijeenkomsten de thema’s naar voor te brengen die iedereen aanbelangen.

Wenst u een bepaald thema te bespreken,dan kan u me steeds mailen

Wenst u gastspreker te zijn,dan mag u me gerust een voorstel doen of kent u iemand waarvan u denkt” dat is het,dit moeten we es ervaren – mail gerust”

 

 

Met spirituele groet.

Sonia